Paperi taittuu mihin vain – haasta meidät tuotekehityksessä

Tulevaisuuteen ei voi katsoa menneisyyden eväillä. Siksi modernilla yrityksellä on oltava kestävä toimintamalli ja kestävät tuotteet. Hypap on kehittyvä ja eteenpäin menevä yritys, jonka monikäyttöiset tuotteet taipuvat laaja-alaiseen tuotekehitykseen.

Uusia tuotteita ja käyttökohteita

Meillä on tuotekehityksessä kaksi “tutkintalinjaa”. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämällä uusia tuotteita, jotka ratkaisevat heidän haasteitaan. Sen lisäksi haluamme kehittää nykyisille tuotteillemme uusia käyttökohteita. Siksi olemme jalostaneet hoiva-alalle suunniteltuja tuotteita esimerkiksi hierojien käyttöön, kotitalouksille, ravintolakeittiöihin, siivousyrityksille ja pakkauksiin suojaamaan tuotteita kuljetuksen ajaksi.

Hyfeel-monikäyttöliinat – tinkimättömän tuotekehityksen tulos

Hyfeel on uudentyyppinen sellupohjainen ja biohajoava liina kotiin, konttoriin, mökille tai autoon. Hyfeel on FSC/PEFC-sertifioidusta sellusta valmistettu puhdistusliina, joka yhdistää talouspaperin ja tiskirätin parhaat puolet. Tuotteet ovat ruokaturvallisia (ISEGA) ja biohajoavia (EN-13432). Hyfeel-tuotteet eivät myöskään ärsytä ihoa, sillä ne ovat Derma-testattuja. Liinan voi hävittää biojätteeseen.

Lue lisää Hyfeel-sivuilta