Puhtaampaa maailmaa paperi kerrallaan

Alpon autotallissa kylvettiin 1981 Hypap-siemen, joka itää edelleen samalla kekseliäisyyden ja kehityksen palolla.

Tuotteita hierojille, koteihin, ravintoloihin ja siivousyrityksille

Yrityksemme historia alkoi erittäin pienimuotoisesti kertakäyttöisten ruokalappujen tehtailusta omakotitalon kellarissa. Vuosikymmenten vieriessä Hypap on kasvanut ensin sairaalatekstiilien ammattilaiseksi ja sen jälkeen kehittämään biohajoavaa paperia maailman monikäyttöisimmäksi tuotteeksi. Olemme jalostaneet tuotteita esimerkiksi hierojille, kotitalouksille, ravintolakeittiöihin, siivousyrityksille ja pakkaussuojiksi.

Kestävästi kehittäen

Biohajoavaa kuivapaperia voidaan valmistaa uusiutuvalla energialla ja minimaalisilla päästöillä: minimoimme materiaaleista, prosesseista ja työtavasta aiheutuvat ympäristövaikutukset, jotka huomioidaan jo tuotteen suunnitteluvaiheessa. Asiakkaan toiveiden mukaan voimme valmistaa tuotteita myös ainoastaan biopohjaisista energialähteistä.

Ura Hypapilla – tule töihin tai työharjoitteluun

Meillä on usein tarvetta uusille osaajille. Jos olet vähintään 18-vuotias, valmis tekemään kolmivuorotyötä ja hallitset perustavanlaatuiset ATK-taidot, hae meille töihin! Teollisuuskokemus on eduksi, muttei välttämätön. Asenne ratkaisee.

Täytä alla oleva lomake ja laita Hypap-ura urkenemaan!

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Captcha-koodi

“Uskomme hyvään yhteishenkeen ja avoimeen ilmapiiriin, niin henkilökunnan kesken kuin asiakkaidenkin kanssa. Asiakkaan toiveet huomioimalla, reippaalla palveluasenteella ja laadukkailla tuotteilla tulemme varmasti menestymään jatkossakin”

– Pekka Pollari, toimitusjohtaja toisessa polvessa